Over Ons

Wie is DutchLotus

 

Werkwijze van Dutch Lotus

Wie zijn wij

We werken graag aan uitdagende vraagstukken en benaderen een project met een gedegen plan. Dutch Lotus is een onafhankelijk en zelfstandig advies- en projectmanagementbureau die grensverleggend bezig is op het gebied van (drijvende) bouwprojecten. Een goed doordachte voorbereiding is de grondslag van ons werk. Dit stelt ons in staat om projecten op een efficiënte wijze haalbaar te krijgen. Door intensieve samenwerking en inzet van specialistische kennis, kunde en ervaring kunnen wij complexe opdrachten realiseren. We geven graag vorm aan de ambities van onze opdrachtgevers. Onze passie voor (drijvende) bouwprojecten, die zich vertaalt in het omzetten van projecten in een strak en vloeiend proces, maakt Dutch Lotus de juiste partner voor projecten van omvang en complexiteit. 

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij kunnen in een vroeg stadium de haalbaarheid van uw drijvende project onderzoeken en advies uitbrengen voor eventuele bijstellingen, zodat het ontwerp haalbaar en praktisch uitvoerbaar wordt. Hierbij kunnen we het gehele traject van haalbaarheidsonderzoek en initiatiefase tot en met de complete technische uitwerking verzorgen. Afhankelijk van de aard, grootte en fase van een project treden wij op als projectvoorbereider, tendermanager of adviseur.

werkzaamheden dutch lotus
werkwijze dutch lotus

Wat is onze manier van werken?

Inzicht krijgen van het complete wensen- en eisenpakket van opdrachtgevers en eindgebruikers en duidelijkheid over onderlinge verwachtingen en wederzijdse ambities zijn van doorslaggevend belang. Wij geloven dat het alleen zo mogelijk is u van een gedegen advies te voorzien en een stabiel plan neer te zetten.

Om de stabiliteit te blijven waarborgen, bewaken we op de invulling van eisen en wensen, techniek, tijd, geld en risico’s. De samenwerking en afstemming tussen partijen is van essentieel belang, daarom besteden we hier veel aandacht aan.

Wie is Bart van Selm?

Bart van Selm is de man achter Dutch Lotus. Bart is een toegewijde specialist op het gebied van bouwprojecten met ruim 15 jaar ervaring in de bouw. Hij handelt hierin vanuit een duurzame levensovertuiging. Als projectmanager bij Dura Vermeer was hij verantwoordelijk voor de uitwerking van diverse grote en complexe bouwprojecten in de voorbereidingsfase, waaronder ook drijvende bouwprojecten. 

Hier is de passie voor innovatieve (drijvende) projecten ontstaan: “Ogenschijnlijk eenvoudige en inventieve oplossingen bedenken om complexe (drijvende) bouwprojecten haalbaar te krijgen".

Bart van Selm van Dutch Lotus

 

Bekijk hier Bart's C.V.

 
Enthousiast geworden?